Виж кошницата 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Подробности

Симпатична детска тениска с модна щампа, на сладка парижанка разхождаща се с пудел пред Айфеловата кула. Добре се комбинира с тюлена пола от същата серия. Произведена от 92% памук и 8% еластан.

Детска тениска с модна щампа

Не е налично

Арт. № 101.0038
34,90 лв.
Симпатична детска тениска с модна щампа, на сладка парижанка разхождаща се с пудел пред Айфеловата кула. Добре се комбинира с тюлена пола от същата серия.
Произведена от 92% памук и 8% еластан.
Марка: Love Made Love
Доставка и плащане
Доставка

След като потвърдите Вашата поръчката, стоката се предава на куриер. Всички стоки се доставят на адреса, който сте посочили в поръчката. Цената за доставка в рамките на страната е 4,90лв., а за поръчки над 200 лв., доставката е безплатна.

Плащане

Можете да заплатите стоката на куриер при получаване с наложен платеж, както и да заплатите поръчката си чрез системите на ePay.bg, bPay, PayPal или с карта MAESTRO, VISA, MASTER CARD, American Express. Вашите лични данни са 100% защитени от криптирана връзка.

Замяна и връщане

Ако не сте доволни от вашата покупка, просто ни уведомете в рамките на 7 дни и ние ще ви възстановим парите. Имате възможност да върнете или замените всеки продукт, закупен от NiniMini.com, като причините за това са както следва:

  • - Смяна на размера
  • - Неудовлетвореност от търговският вид на продукта
  • - Промяна на решението относно направената покупка

Знаем колко е трудно да изберете правилният размер, за това не се притеснявайте да се свържете с наш консултант, който да ви помогне в избора.

Запознайте се с нашата политика за замяна, връщане и отказ на поръчка.