Виж кошницата 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Подробности

Прекрасни детски обувки със сини ленти, които спомагат лесното обуване. Добре си подхождат с панталон и дънки. Стабилна задна част, която придържа глезена. Мека и лесно огъваща се подметка. Състав: 100% агнешка кожа.
Sale

Детски обувки със сини ленти

Не е налично

Арт. № 700.0008

Редовна Цена: 67,90 лв.

Специална Цена: 39,90 лв.

Прекрасни детски обувки със сини ленти, които спомагат лесното обуване. Добре си подхождат с панталон и дънки. Стабилна задна част, която придържа глезена. Мека и лесно огъваща се подметка.
Състав: 100% агнешка кожа.
Размери: 19
Марка: See Kai Run
Доставка и плащане
Доставка

След като потвърдите Вашата поръчката, стоката се предава на куриер. Всички стоки се доставят на адреса, който сте посочили в поръчката. Цената за доставка в рамките на страната е 4,90лв., а за поръчки над 200 лв., доставката е безплатна.

Плащане

Можете да заплатите стоката на куриер при получаване с наложен платеж, както и да заплатите поръчката си чрез системите на ePay.bg, bPay, PayPal или с карта MAESTRO, VISA, MASTER CARD, American Express. Вашите лични данни са 100% защитени от криптирана връзка.

Замяна и връщане

Ако не сте доволни от вашата покупка, просто ни уведомете в рамките на 7 дни и ние ще ви възстановим парите. Имате възможност да върнете или замените всеки продукт, закупен от NiniMini.com, като причините за това са както следва:

  • - Смяна на размера
  • - Неудовлетвореност от търговският вид на продукта
  • - Промяна на решението относно направената покупка

Знаем колко е трудно да изберете правилният размер, за това не се притеснявайте да се свържете с наш консултант, който да ви помогне в избора.

Запознайте се с нашата политика за замяна, връщане и отказ на поръчка.