Виж кошницата 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Подробности

Мини книжка с цветни картинки на различни предмети и животни. Изключително забавна и образователна книжка, изработена от дърво с размер: 5 см. х 5 см.

Мини дървена книжка

Не е налично

Арт. № 500.0011
3,90 лв.
Мини книжка с цветни картинки на различни предмети и животни. Изключително забавна и образователна книжка, изработена от дърво с размер: 5 см. х 5 см.
Марка: Goki Toys
Доставка и плащане
Доставка

След като потвърдите Вашата поръчката, стоката се предава на куриер. Всички стоки се доставят на адреса, който сте посочили в поръчката. Цената за доставка в рамките на страната е 4,90лв., а за поръчки над 200 лв., доставката е безплатна.

Плащане

Можете да заплатите стоката на куриер при получаване с наложен платеж, както и да заплатите поръчката си чрез системите на ePay.bg, bPay, PayPal или с карта MAESTRO, VISA, MASTER CARD, American Express. Вашите лични данни са 100% защитени от криптирана връзка.

Замяна и връщане

Ако не сте доволни от вашата покупка, просто ни уведомете в рамките на 7 дни и ние ще ви възстановим парите. Имате възможност да върнете или замените всеки продукт, закупен от NiniMini.com, като причините за това са както следва:

  • - Смяна на размера
  • - Неудовлетвореност от търговският вид на продукта
  • - Промяна на решението относно направената покупка

Знаем колко е трудно да изберете правилният размер, за това не се притеснявайте да се свържете с наш консултант, който да ви помогне в избора.

Запознайте се с нашата политика за замяна, връщане и отказ на поръчка.