Виж кошницата 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Ръководство за поръчка в NiniMini.com

I. През нашия уеб сайт

За да закупите стоки от нашия онлайн магазин е необходимо да имате адрес в България, на който да доставим поръчаните от Вас продукти. Имате възможност да изберете вида на доставката, както и да ползвате отстъпка при Вашата покупка, ако сте редовен клиент. Ето и по-подробно как да поръчате лесно и удобно детски детски стоки, без да ви се налага да излизате от дома или офиса:

Стъпка 1

Прегледайте продуктите в магазина, изберете желания продукт, проверете наличните размери и изберете този, който смятате, че е подходящ за Вашето дете. До прозорчето с размерите има иконка на линийка. Ако кликнете на нея, ще видите таблица, която показва как да се ориентирате в размерите на дрехите и обувките. Когато сте избрали стоката, размера и количеството, което желаете, натиснете бутона „+ в кошницата”.

Стъпка 2

Отваря се страницата „Моята кошница”. На нея може да видите какви стоки сте избрали до момента, и каква е общата сума на вашата покупка. Можете да продължите да добавяте продукти, като натиснете левия бутон „Продължи пазаруването”, или да премахнете продукти, които сте добавили към кошницата си, но не желаете да поръчате. Когато се уверите, че в кошницата се съдържат точно тези продукти, които искате да закупите, може да преминете към следващата стъпка. Тук е мястото, където трябва да въведете кода за промоция, ако имате такъв. След като го направите, натиснете бутона „ Към поръчката”, за да продължите към следващата стъпка.

Стъпка 3

Тук може да изберете дали да поръчате като "гост" или да се регистрирате. Регистрацията Ви дава удобството да поръчвате бързо и лесно, без да се налага да попълвате данни за поръчката. Ние съхраняваме вашите данни и всеки път, когато поръчвате, ние използваме въведената информация. Освен това, като регистриран потребител на нашия сайт може първи да получавате информацията за промоционални акции, както и да получавате често специалните кодове за отстъпка при поръчка. След като се регистрирате, или изберете да поръчате като „гост”, преминавате към следващата стъпка.

Стъпка 4

Въведете адрес на който искате да доставим Вашата поръчка. Попълнете коректно всички полета, обозначени със * . След като го направите, може да продължите нататък. Ако сте допуснали неточност при въвеждането, на следващите стъпки все още ще можете да промените данните си, като натиснете бутона „Редактирай”.

Стъпка 5

Изберете вида на доставката. Икономичната доставка, до всяко населено място в страната, е в рамките на 2 работни дни. Нейната цена е 4,90 лв, независимо от броя на поръчаните продукти.

Експресната доставка е в рамките на 1 работен ден. Цената й е 6,90лв за цялата страна. Предлагаме ви и възможност да измерете часа, в който пратката ви да бъде доставена. Цената на тази допълнителна услуга е +2,40лв към цената на доставката. Ако изберете тази услуга, наш консултант ще се свърже с Вас за да уточните детайлите. След като продължите нататък, ще може да изберете начина на плащане.

Стъпка 6

Преглед на поръчката. Тук отново може да проверите стоките, които сте поръчали, количествата, размерите и да се уверите, че това е точно Вашия избор. Можете, ако е необходимо, да се върнете назад и да направите корекции в адреса, вида на доставката и другите данни, които сте попълнили. Тук е и мястото, където трябва да прочетете Общите условия за ползване на услугите на онлайн магазин Kidi.bg. След като се запознаете с тях, отбележете в кутийката „Съгласен съм с условията за ползване”. Когато всичко това вече е направено, натиснете бутона „Към поръчката” и Вашите продукти, ще поемат към Вас.

II. По телефона:

Ако нямате възможност да разгледате предлаганите стоки, нашите консултанти ще ви помогнат при избора. Те ще ви дадат пълна и точна информация относно желаните от вас продукти.

Плащането се извършва при доставка. Ние създаваме за вас клиентски профил за конкретната поръчка. Основният ви профил е защитен от вашата парола.

III. По Skype

За ваше удобство може да се свържете с нас по Skype: NiniMiniCom и да предадете вашата поръчка на онлайн оператор.

IV. По e-mail:

Можете да изпратите вашата порчка директно на нашият фирмен e-mail, като оставите и телефон и адрес за контакт, на който да се свържем с вас за подробностите.

Приятно пазаруване.
Екипа на NiniMini.com