Виж кошницата 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Връщане, замяна и рекламация на стоки закупени от NiniMini.com

NiniMini.com следва международните стандарти за връщане и отказ на поръчка, учредени от Европейския потребителски център и Комисията за защита на потребителите в България. Всеки клиент може да върне получената от него поръчка, според нашата "Политика за връщане и замяна" на стоки.

Всяка една поръчка, направена в онлайн магазин NiniMini.com, може да бъде върната в срок от 30 дни считано от датата на предаване на куриер към клиента при следните условия:

ЗАЯВКА ЗА ВРЪЩАНЕ

Използвайки нашата форма за обратна връзка в страница Контакти, трябва да опишете, че желаете да върнете даден артикул (или всички артикули) от поръчката, като попълните задължително:

 • номера на Вашата поръчка (ще го намерите в e-mail-а с потвърждение на поръчката или във Вашия профил, ако пазарувате като регистриран потребител)
 • причина за връщане
 • посочите дали желаете размяна за друг размер, за друг артикул или изцяло възстановяване на сумата.

ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

Ще получите e-mail от нас с информация на кой адрес да изпратите обратно закупената от Вас стока. Разходите по транспорта (куриерски такси) на върната поръчка се поемат от купувача. След като получим пратката ще се свържем с Вас, за да потвърдим получаването й, както и че стоката е в запазен вид, който позволява да я приемем обратно.

ЗАМЕНИ

Може да замените стоките за друг номер (ако го има наличен в онлайн магазина) или друг артикул. Разходите по транспортните услуги за замяна се поемат от купувача. След като направите заявка за връщане на стоката, направете нова поръчка с новия размер (артикул), за да може да резервирате количеството, докато ние получим Вашата пратка.

КЪСНИ ЗАМЕНИ

Можете да подмените избран артикул в рамките на 30 дни считано от датата на получаване на поръчката. Желания за замени след упоменатия срок могат да бъдат разгледани от екипа на NiniMini.com и извършени извън посочената тук политика.

ПОВРЕДЕНИ СТОКИ

При замяна или връщане на стоки закупени от онлайн магазин NiniMini.com трябва да се съблюдават следните изисквания:

 • Стоките да НЕ са с нарушена цялостна опаковка;
 • Стоките да НЕ са със скъсани или липсващи етикети и/или аксесоари;
 • Стоките да НЕ са подлагани на пране и/или химическа обработка;
 • Стоките да НЕ са носени;
 • Стоките да НЕ са със замърсявания;
 • Стоките да НЕ са гладени;

Ако върнат от клиент артикул не отговаря на горните изисквания, NiniMini.com запазва правото си да върне стоката на клиента без предупреждение!

ВРЪЩАНЕ НА ПАРИ ПРИ ОТКАЗ

След като получим обратно върнатата от Вас стока, ние ще възстановим сумата в следния срок:

 • до 30 дни при плащане с кредитна, дебитна карта или Skrill. Ще получите парите обратно по картовата си сметка или Вашия акаунт.
 • до 15 дни при плащане с наложен платеж. Ще получите парите обратно по куриер с пощенски запис.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ

Изложените в онлайн магазин NiniMini.com артикули са с реални техни снимки. Въпреки това различните монитори показват цветовете по различен начин, затова може да има цветово несъответствие между получената стока и показаната в уеб сайта. Ние полагаме големи усилия да покажем стоките в максимално реалния им вид.

Желателно е когато връщате за замяна или отказ стоки да бъдат опаковани максимално близко до начина по който са Ви били изпратени от нас. Така шансовете да бъдат повредени по време на транспорт намаляват значително.

Поръчки доставени с „Безплатна доставка” не могат да бъдат върнати отново с безплатна доставка. Клиентът е нужно да заплати предварително куриерската такса.

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Всеки клиент, без основания, може да откаже получена от него поръчка в рамките на 7 работни дни считано от датата на получаване на поръчката. Вашето желание за отказ от поръчка е нужно задължително да бъде заявено предварително чрез контактната форма в страница Контакти, като посочите номера на Вашата поръчка (ще го намерите в e-mail-а с потвърждение на поръчката или във Вашия профил, ако пазарувате като регистриран потребител).

Отказани поръчки се изпращат обратно на адрес: България, гр. София 1680, ул. Смилица 16Б Получател: СИД Е-Комерс ООД Молим Ви да пазите кореспонденцията си като доказателства в случай на възникнали спорове.

НАШАТА ПОЛИТИКА

Всички стоки, които биват заменяни или връщани на NiniMini.com, трябва да са в запазен отличен търговски вид с всичките им прилежащи етикети и аксесоари.

Всички обувки се пробват върху чист и мек под (килим, мокет) и с чисти чорапи. Върнатите обувки трябва да бъдат в оригиналната си кутия. В случай, че тя е повредена или липсва, NiniMini.com си запазва правото да върне стоката на купувача без предупреждение.

Бански костюми и бельо не биват заменяни. Могат да бъдат отказани единствено в 7-дневния законен срок, посочен в нашата политика.

ДРУГИ РАЗПОРЕДБИ

Собствениците на NiniMini.com имат правото да променят настоящата Политика за връщане и замяна по всяко време, без предизвестие, като новите условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.

Настоящата Политика за връщане и замяна важат за онлайн магазин NiniMini.com и за неговите клиенти (купувачи). С публикуването на евентуални промени в условията, клиентите автоматично се считат за уведомени за новите условия и ги приемат.